Historisk händelse

2010-10-31

Historisk händelse
Bandet Atomic Tom i New York gjorde något historiskt för några dagar sedan! Efter att fått sina instrument stulna, tog de sina iPhoner och ”plockade fram instrument” ur dem, anslöt sig till en högtalare och framförde en låt i tunnelbanan. De visade den för ett par kompisar via Youtube. Efter ett dygn hade två miljoner sett den! Historiskt? Jo, för ingen hade knappat fram instrument i grupp dessförinnan (vad jag vet) och framfört en låt – i tunnelbanan, för att föreviga händelsen med en annan mobil. Och sedan delamed sig till världen! Man kan tänka sig massor av mer eller mindre improviserade möten, spel och rent arbete på liknande manér. Många trodde att det var en reklamgrej från Apple. Men det var fel, för Apple var ovetande. En viktig nyhet, tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *